6
2
3
0
2
1
2
1
5

Jag hittade massa ludd på golvet


Den värsta upptäckten

Som ingen här har förhoppningsvis undgått så har jag operarat näsan igår (den 20:de). Jag har haft för mycket bråsk i näsan så att det har varit svårt för mig att andas genom den. Så just nu har jag tamponader (även kallat tamponger) i vardera näsborre som gör att jag inte kan andas överhuvudtaget genom näsan. Läkaren sa att det här skulle vara en jobbig natt, och jag tyckte det lät lite smått som bullshit eftersom det ofta varit att jag inte kunnat andats genom näsan när jag skulle sova, det var ju därför jag vill operera mig. Så jag gick och la mig 23.00 och somnade så fint. Nu vaknade jag och trodde det var morgon i alla fall, kanske typ 06 eller 07. Men den var ju 01.20. Så nu jag ska försöka bli trött igen. God natt.

Biffen på Beach 2011

Efter lite velande har jag kommit fram till att jag tänker fortsätta gymma. Nu ska jag dessutom börja med träningsdagbok, och planera mina träningspass in i minsta detalj. Min flickvän måste ju tycka om min kropp och finna mig attraktiv, liksom.

Plus att jag måste vara snygg inför beach 2011.

Jag vill inte verka för slampig, men här kommer ett litet smakprov. Klicka på bilden för en större version.

Dessutom kan jag bocka av betala av studentmössan + lite andra saker som finns på min lista. Nu är det ju egentligen bara det viktigaste kvar, det jag dessutom tänker strunta i.

Det har varit en trevlig dag, godnatt alla ensamsovare. Vi ses i loungen.


Nästa Angry Birds

Nu kan jag äntligen kryssa av en (rätt så meningslös) sak på min att-göra-nu-lista. Nämligen att se klart på en videoföreläsning om hur man gör iPhone (iOS) applikationer! Det är mest grundläggande just nu, men förhoppningsvis kommer det att bli lite mer spännande saker framöver. För att få ett litet smakprov på nästa Angry Birds är det bara att kika neråt.

Nästa lektion är över 1 timme lång, ska bli spännande.


Révolution de blogg.se

Idag lanserar jag en världssensation! För att blogg.se inte har så att man kan se fler inlägg om man kommit  längst ner på framsidan (och i stort sett alla andra sidor än kategorisidan) så har jag fixat en egen liten sådan. Nu kan man se alla inlägg från framsidan! (Om man ens webbläsare klarar av det, I mean, 800 inlägg kanske vem som helst dör av)

Lite bilder:

Nu när jag tänker efter vore det kanske bättre med en länk bara. Vad tycker ni?


Playstation

För att fuska pyttelite så kan jag meddela att jag har gjort en sak på min lista. Jag har fått igång kontrollern som köpte 01.00 i måndags. Hittade en liten lapp i brevlådan som var adresserad till mig, så jag skuttade iväg till ICA och hämtade den.

Här har vi det vackra paketet.

Lite småmystiskt innehåll kanske.

Såhär ser den ut in action. Och jag kan meddela att jag hade 30 liv den senaste sparningen och var på den andra jungle-roller banan.


Idag vill jag

Just nu sitter jag hemma och har lite saker jag vill och inte vill (men måste göra). Så då tänkte ju jag att jag kan serieblogga om det jag gör, för att ni ska ha något att läsa och för att jag ska få lite inlägg så att jag kanske också får pageing på min kategorisida. Nedan följer en oordnad lista.

  • Spela Crash Bandicoot
  • Få igång min nya kontroller
  • Läsa/Göra fysik
  • Få min pager att fungera
  • Betala lite saker (studentmössa + gymkort)
  • Kolla klart på filmen om iOS-app development och pröva lite saker
  • Programmera lite på projektarbetet
  • Stalka Anna

Jag tror att jag kommer att hinna hälften av grejerna. Definitivt inte fysiken.


Hej

Crash Bandicoot! Snart blir det harvest moon.

Produktivitet

Jag har hjälpt Anna med hennes nya bloggisdesign.

Visst blev det fint?

Klicka där →