2
6
4
4
2

Jag saknar min flickvän

Det skulle bli lovet to end all lov. Planer smiddes och förväntningar höjdes. Sen kom det. BAM. Magsjuka. Sen gick det över, men ersattes av en par nysningar. Nysningarna växte till totala niagara falls och feber. Även detta började gå över. Den dagen började det kännas lite halsen. Julafton kom, som en tidig julklapp leverades halsont flera gånger om. Till slut blev det ett bombnedslag vid varje sväljning. Halsfluss var ett faktum.
Jag förstår verkligen inte. Hur kan man vara sjuk 3 gånger på raken, i över två veckor, på JULLOVET, som sedan Anna också får, ett par dagar senare?
Fucking halsmandlar.
Jag vill ha lov.

Imorgon är det julafton

Ibland måste man påminna sig själv om att en blogg egentligen inte är till för alla. Om jag hamnar på fjortisbellas blogg där hon skriver om hur hon hade jätte kul igår med hennes kompisar när de kollade på sex and the city, tycker jag inte att det är det minsta intressant. Men jag bryr mig ju inte om hennes liv, så det är ju klart att det hon skriver blir tråkigt. När jag läser hur det går min flickväns whitelines blir det genast mycket intressantare. Det är därför man blir så confused när man hör massa "viktiga" människor prata om hur tråkiga allas bloggar är för att de bara bablar tråkigheter. Så alla som inte bryr sig kan GTFO.

 

 

Anyway.

Jag har fått min secret santa gift! En futurama t-shirt. Tack Australien redditor!

Och jag har bakat marshmallows med Anna. Hon som jag är ihop med, y'all. Vi tänkte starta en fabrik. Erik och Company ska den heta.

Eftersom det är juletider så vet alla att man ska vara sjuk, right? När man har en paus från sin flickvän kan man då programmera skallen av sig. Och jag har lyckats skapa ett taggningssystem för min lokala fotodatabas. Mitt mål är att tagga alla 16487 bilder som finns där. Just nu har jag taggat 186 bilder. Det kan vara rätt kul pyssel.

 

 

Det var mitt liv just nu.


De e bare å åk

Brudar och bilar. Det är det jag vill ha. Och det är det bästa med min flickvän. Kolla bara på bilden nedan. Brud + Bil + Lök i naveln = Win. Jag tror att det är därför som att vi har lyckats hålla ihop så länge. 1 månad idag faktiskt.

För att fira det har jag blivit sjuk. Kan det bli bättre?

Håhåhå

Håhåhå

Secret santa

Min secret santa har skickat min present nu. Jag känner mig kanske lite dålig som inte fixat min secret santas saker än, men jag har faktiskt till den 6:e på mig.
Det är inte fullt lika roligt att sova ensam.

Klicka där →