5
3

Dag #2

Just nu ligger jag i min säng och är smått trött. Jag blev infixad på en +25 bar. Kände mig smått (med betoning på smått) out of place. Men jag drack en Old fasioned. Alltid något.

Hej bloggen

Man kan ju undra varför jag har en så kryptisk rubrik. Det är därför att det här är ett alldeles speciellt inlägg. Utan den här bloggen hade det här inlägget inte funnits, och det på två sätt. För er som inte är underättade är jag för tillfället i Danmark. I mitt egna hotellrum med min egna fylla. Jag har för en timme sen anlänt hem från Danish Internet Awards, där Spaceheroes vann två awards. Nämligen ett för bästa Banner ad och ett för bästa kampanj. Och det är tro det eller ej tack vare mig (och den här bloggen).

Det är nämligen  tack vare den lilla länken du finner längst ner på höger till sidan som följer efter dig hela tiden. Den lilla triangeln blev en M&M shooter som blev en succé (inte för att säga att min grej inte blev en större succé, men man vill ju inte skryta)

För att jag inte har en sladd till Johans kamera till min dator och för att min dator suger har jag lite fina Photo booth bilder:

Mina polare.

Söt TV.

Söt säng.

Min toa.

 

Det var allt för dagens vad händer i Eriks liv. Bland annat saknar han Anna.


Klicka där →