2
4
2
2
4
5
3

En fredag

Igår var det fredags och det var sista dagen innan LOOOOOOOOOOOOOOV. Det var trevligt. Jag har nu varit i Lindholmen. Och lärt mig massor med låttexter.

Det finns mycket man kan hitta på med två kundvagnar som sitter ihop varandra. BP finns på Åva ಠ_ಠ

Sa jag att det var trevligt?


Jag gör dig arvlös på en servett

Bara jag som tycker det där ser deprimerande ut?
Och hur tolkar man den meningen egentligen? Jag tycker det låter lite som att han gör naughty stuff i en servett.

Sv: Jag tror jag gör rätt nu

Jag har haft en rätt så trevlig fredag. Anledning kan ha varit att Olle Hedberg gick vidare i idol och för att han är typ fett biff (enhandsarmhävningar wtf). Gotlänningar är koola, men, det var också för att den här personen var på besök.

WOZY

Gör notis i Wozy's cameo. Inte varje dag han får vara med på the Internets. Lika glad är nog kameran, men man ser ju att Wozy är snäppet mer spårad. Liksom, han flashar ju typ hela vingen. Annars har jag hängt med Sara och Johan idag. Råkul, tack bloggiskompisar.

 

Det är skönt att det är lördag. Inget tråkigt som händer imorgon, typ skola, eller läxor som man borde göra. Ganska skönt.


18

Jag och Johan har fyllt 18. För att fira det tänkte jag lägga upp en bild på min koola släkt. Men jag vet inte om det skulle kännas rätt att lägga upp bilder på dem utan deras medgivande. Så ni får en bild på tårtan istället.

Tjena tjockisen

Hallå.
Jag tror att jag håller på att bli tjock. Inte sådär "åh nej titta på min feta rumpa", utan med sådär "äter som en galning och går därför upp 100 kilo". Om man tittar på mina matvanor så förstår man. (Eller hur Johan?) Kolla bara, det här åt jag till mellanmål, efter världens mest mättande lunch:
(Nej, det är inte vin. Så 18 år är jag inte)
Låt mig upprepa: Mellanmål. Det var typ 2 timmar innan middag. Glöm inte middag. Och i helgen har jag inte gjort annat än ätit och ätit tårta.
Det här är ett seriöst problem och jag måste få hjälp.

Meta

Kolla kommentaren högst upp.


Idag, fredag

Idag är det fredag och det har varit väldigt mysigt. Nu lyssnar jag på Olle Hedberg. Är det inte häftigt att jag sett honom spela The Scientist live med bara mig (och fyra andra) som åskådare?

 


Klicka där →