3
2
2
4
6
5
8

Ett blogginlägg sådär

Är det bara jag som förundras över hur gammal man är? Jag vet inte hur en 17/18-åring ska se ut, men tydligen är det en viktig ålder. Det känns fortfarande som om jag har ansvaret av en 12-åring.


Middag

Idag var det Eriks tur att laga middag i Anderssonhemmet. Han är mycket bättre på att laga mat än Johan. För att jämföra med hans Biff Stroganoff ska ni beskåda min underbara Stuvade makaroner med falukorv och köttbullar.

Och folk undrar vem den bra tvillingen är.

Och naturligtvis blev det en braksuccé efter att den fått stå i en halvtimma för att ingen var där för att äta den. Det var inte heller något fel på mängden mat, det var inte direkt som att en matätarna fick för sig att steka upp runt 30 extraköttbullar.

Hejdå


HomeJag älskar internet.


Internet

Internet är rätt häftigt ändå. För det första så sitter jag och pratar med mina vänner som är flera kilometer bort. Och sen har vi Facebook. Alla vet vad Facebook är. Nu är det så att vår kompis Krisztian äntligen har fattat beslutet att Facebook är värd honom. Då bad han mig leta upp honom så vi kunde "bli kompisar", sådär så att det räknas på riktigt.

Jag sökte på hans namn och hittade ett konto som verkade nytt, utan bild och annan information. 30 sekunder senare fick jag min förfrågan bekräftad.

Men, mina vänner, det var inte han.

Utan en random 95:a från Ungern. Det är ju rätt häftigt ändå. Nu har jag fått kontakt med en random ungrare som jag annars aldrig skulle veta ens existerade. Han sitter säkert vid datorn i hans hem eller i skolan, dare I say it, b-skolan.

Och han har kompisar och ett sätt att leva som inte vi har. Hur stor är chansen? Vad betyder det? Vad är meningen med livet? Är det ödet? Varför vinns jag? Vem är du vem är jag levande charader?

Hur stor är chansen att han skulle hitta mig? Nu är han världskändis och har dessutom ett helt blogginlägg av någon skum bloggare helt dedikerat i hans ära. Sug på det ett tag.

Krisztian Szabo, your life is about to change. Krisztian Szabo, your life is about to change.

(Gjorde jag rätt nu? Det här "bloggandet"?)


Sometimes we make love with our eyes

Jag tycker jag känner mig lite så. Fast inte på ett emosätt. Mest hans ansiktsuttryck och ansikte in general. Inte fullt så mycket "Forever alone". På ett roligt sätt. Haha.

Fredagdag

Det är fredag och jag tänkte försöka mig på ett så kallat "blogginlägg".

Pappa skrattar roligt.


Trött

Jag vet inte vad man ska skriva i en blogg.

Klicka där →